Nieuws uit regio's:

Maasdriehoek
regio's instellen
Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug zondag, 31 mrt 2013 - 15:56

HopShop in Beugen: da’s pas top!

BEUGEN - Sieraden, geurtjes, kleding, schoenen, woonaccessoires maar ook proeverijtjes zijn te vinden tijdens de HopShop in Beugen. Hier kunnen bezoekers zich te goed doen aan allerlei leuke hebbedingetjes. Al twee keer eerder werd het een doorslaand succes, waardoor op 5 april 2013 alweer de derde editie zal plaatsvinden. "Het belooft wederom een topavond te worden", aldus de organisatie van de HopShop, die in handen is van vier enthousiaste Beugense dames.

Voorgaande jaren kwamen ruim 250 bezoekers op dit frisse en verrassende evenement af. Het concept is simpel: zet een aantal creatieve ondernemers met hun ´verkoopwaar´ op één locatie bij elkaar, creëer een gezellig ontmoetingssfeertje en voilà, de creatie van de HopShop is ontstaan. Het concept sloeg aan, deelnemende bedrijven willen graag bij de HopShop betrokken zijn en ook hebben een aantal nieuwe bedrijven zich aangemeld.

Gadgets
Maar liefst 16 bedrijven zullen hun artikelen of producten aan het geïnteresseerde publiek presenteren. Hierbij moet gedacht worden aan allerlei gadgets, zoals sieraden, geurtjes, een modeshow, een proeverij en nog veel meer. Nieuw dit jaar is de super gezellige After Party voor dames en heren met DJ John Macraven. Nieuwsgierigen kunnen op vrijdag 5 april bij Café-Zaal Het Posthuis (Kerkplein 1) in Beugen een kijkje komen nemen. Wanneer je tussen 20.00 uur en 21.30 uur binnen komt, ontvangt je een gratis lot voor een verrassingsloterij. Entree bedraagt 3,00 euro.
Laatste reacties op dit bericht via het forum:
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Auteur: Martijn  Schwillens 
Redactie: VeghelNWS-code: 0-2403-2 
Categorie: Zakelijk 
Aangemaakt: 2013-03-29 15:57:37 
Laatste wijziging: 2013-03-29 15:57:55 
Gewijzigd door: Martijn  Schwillens