Nieuws uit regio's:

Maasdriehoek
regio's instellen
Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug woensdag, 13 jun 2012 - 10:21

Sanavisie Bodyclinic betrekt eigen pand

MILL – Sanavisie Bodyclinic is gespecialiseerd in plastische en cosmetische chirurgie. De kliniek was gehuisvest binnen ViaSana in Mill. De explosieve groei van de laatste jaren noopt tot uitbreiding: per 11 juni betrekt Sanavisie haar eigen kliniek.

24-wo-sanavisie-teun-kessels
Teun Kessels is Kliniekmanager bij Sanavisie Boddyclinic

“We zijn toe aan ons eigen onderkomen, een eigen gezicht ook,” stelt kliniekmanager Teun Kessels. Aan Hoogveldseweg 1 in Mill – op het herkenbare wellness-terrein van Fitland – realiseerde de kliniek een nieuwe plek, met eigen kamers en twee gloednieuwe high-tech operatieruimtes. Kessels: “Het gebeurde té vaak dat mensen die belden voor een afspraak eerst op een wachtlijst terecht kwamen. En dat is dan een teleurstelling, want op het moment dat ze de telefoon pakken, hebben zij hun keuze al gemaakt. Dan willen ze ook graag zo snel mogelijk geholpen worden.”
De dienstverlening van Sanavisie Bodyclinic is tweeledig. Kessels noemt enerzijds de cosmetische chirurgie: “Denk daarbij aan de behandeling van rimpels, ooglidcorrecties of borstvergrotingen, kort gezegd: de wens om verfraaiing. Aan de andere kant is er de zorg waarvoor patiënten verzekerd zijn: zoals borstverkleiningen, maar ook handchirurgie. Als plastisch en cosmetisch team zijn wij gespecialiseerd in het ‘fijne werk’: ook voor de behandeling van een aandoening als Carpale Tunnelsyndroom kom je bij ons terecht.”

Vrijblijvend
Bij Sanavisie Bodyclinic maken patiënten geheel vrijblijvend een eerste afspraak. Tijdens dit eerste consult wordt uitvoerig besproken welke wens de cliënt heeft; welke behandeling daar het beste bij past en welk resultaat verwacht mag worden. De cliënt krijgt alle ruimte om vragen te stellen. Kessels: “Al onze specialisten zijn BIG-geregistreerd. Zij geven eerlijke adviezen en duidelijke voorlichting. Samen met de cliënt stelt de arts een behandelplan op dat het beste past bij zijn of haar lichaam.” Sanavisie houdt maandelijks informatieavonden waarin verteld wordt over de diverse behandelingen. Voor meer informatie over de kliniek, de artsen en behandelingen: www.sanavisie.nl, of (0485) 46 06 20.
Auteur: Ine van Gerwe 
Redactie: VeghelNWS-code: 0-16224-2 
Categorie: Zakelijk 
Aangemaakt: 2012-06-13 10:26:04 
Laatste wijziging: 2012-06-13 10:26:04 
Gewijzigd door: Ine van Gerwe